ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

| Νέα του Δήμου
periodeies 26 27 29 9Με επιτυχία συνεχίζονται οι περιοδείες 2017 του Δήμαρχου  Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της πόλης μας για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους. 
Την παρελθούσα εβδομάδα ο Δήμαρχος πραγματοποίησε τρεις περιοδείες: Την Τρίτη 26/9 συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημ. Κονταξή, τη Δημοτική Σύμβουλο Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών και άλλους στην περιοχή της πλατείας Αρκαδίου-Μικράς Ασίας στον Τσακό, την Τετάρτη 27/9 συνοδευόμενος επίσης από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, στα Πευκάκια με αφετηρία τον παλαιό Ναό  Αγ. Αναργύρων και  την Παρασκευή 29/9 συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχο και τους Αντιδημάρχους Περιβάλλοντος Ι. Σιδέρη και Τεχνικών Έργων στην περιοχή της Πλατείας Αϊ Γιάννη.
Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε σειρά προβλημάτων σχετιζόμενων με τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, τους αθλητικούς χώρους, την καθαριότητα, το φωτισμό, τα όμβρια κ.α. που καταγράφηκαν από τη Δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις.
Την τρέχουσα εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τρείς νέες περιοδείες του Δημάρχου:
Τρίτη 3/10:               Γωνία οδών Επτανήσου και Νεαπόλεως                                6:00μμ
Τετάρτη 4/10:            Πλατεία Κοντοπεύκου                                                         6:00μμ
Παρασκευή 6/10:       Πλατεία Ύδρας                                                                    6:00μμ
Οι περιοδείες 2017 ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 9/10  στο  «Κολυμβητήριο» (οδοί Επτανήσου και Μακεδονίας)   στις   6:00μμ
 
Δημ/ση :2/10/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software