ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΕΡΙΟΔΕΙA ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΙΟΛΑ

| Νέα του Δήμου
periodia 19 9 17Στην πλατεία Ιόλα, τις οδούς Δημοκρατίας,  Βύρωνος, Λυκούργου, Πλάτωνος, Παπαρηγοπούλου, Σ. Καράγιωργα κ.α. πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/9 η πρώτη από τις  περιοδείες 2017 του Δήμαρχου  Αγίας Παρασκευής Γ. Σταθόπουλου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής  στις γειτονιές της πόλης μας για να επικοινωνήσουν και να ακούσουν τους κατοίκους. 
Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημ. Κονταξής καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, που τον συνόδευαν συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους της περιοχής και κατέγραψαν προβλήματα της γειτονιάς καθώς και ιδέες και προτάσεις για την επίλυση κάποιων εξ αυτών. 
Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε προβλήματα σχετιζόμενα με την πλατεία Ιόλα (συντριβάνι, πράσινο, είσοδος οχημάτων), τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, την καθαριότητα κλπ. που καταγράφηκαν από τη Δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις.
Η επόμενη περιοδεία του Δημάρχου και της ομάδας της Δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  22/9 με αφετηρία την  Πλατεία Τσακού (οδός Βενιζέλου)   στις 6:00μμ.
 
Δημ/ση : 20/9/2017
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software