ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΥΛΑΙΑ ΜΙΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

| Νέα του Δήμου
cinema th vΈκλεισε τη Δευτέρα 4/9, με τις ταινίες «Πανικός στο δάσος, η απόδραση του Φέλιξ Λυγξ» (παιδική) και  «Ηλιοτρόπιο», η αυλαία των προβολών του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος».
Ο Κινηματογράφος λειτούργησε για τρίτη χρονιά στον πολύ όμορφο μόνιμο χώρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης», με ελεύθερη είσοδο, προβάλλοντας 43 ποιοτικές ταινίες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, εκ των οποίων οι 8 ήταν παιδικές και οι 7 προβλήθηκαν από την Κινηματογραφική Λέσχη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος, στο πρόγραμμα του Κινηματογράφου συμπεριλαμβάνονταν και 3 παραστάσεις Καραγκιόζη.
Η ανταπόκριση των πολιτών υπήρξε και φέτος εξαιρετική και εκφράστηκε με τη μεγάλη προσέλευση και την ικανοποίηση μικρών και μεγάλων.
Από το Σάββατο 9 έως και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, καθημερινά, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν οι εννέα (9) παραστάσεις του 10ου  Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής και τέσσερεις  (4) ακόμη θεατρικές παραστάσεις.
 
Δημ/ση : 6/9/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software