ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ 1,4 ΕΚ. ΕΥΡΩ

| Νέα του Δήμου
erga 14 ek eΣτη δημοπράτηση δύο έργων προϋπολογισμού 1.401.000 ευρώ προχωρά ο Δήμος Αγ. Παρασκευής τέλος Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τα έργα «Διάνοιξη οδών στην περιοχή Πευκάκια Αγ. Παρασκευής» και «Κατασκευή περιφράξεων μετά την εφαρμογή ρυμοτομικών γραμμών». 
Τα τεύχη δημοπράτησης των διαγωνισμών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και η ημερομηνία διεξαγωγής των δημοπρασιών είναι η 29η Αυγούστου για το έργο ρυμοτομήσεων και η 5η Σεπτεμβρίου για το έργο διανοίξεων οδών στα Πευκάκια. 
Το έργο «Διάνοιξη οδών στην περιοχή Πευκάκια Αγ. Παρασκευής» προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ αφορά 21 οδούς. Πρόκειται για έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής βάσει Προγραμματικής Σύμβασης που έχει υπογραφεί από το Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής και την Περιφερειάρχη Αττικής.
Το έργο «Κατασκευή περιφράξεων μετά την εφαρμογή ρυμοτομικών γραμμών» ύψους 401.328 ευρώ γίνεται από ίδιους πόρους του Δήμου και αφορά την ολοκλήρωση του έργου της «Βιοκλιματικής ανάπλασης».
Ο Δήμαρχος συγχαίρει τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για τη δημοπράτηση των έργων. 
 
                                                                                                                          Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
                                                                                                                            ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Δημ/ση : 25/8/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software