ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ/ΣΤΙΣ ΝΕΟΥΣ/ΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ/ΝΤΡΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

| Νέα του Δήμου
1o dimotikoΜε αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Διευθυντών/ντριών όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Αγίας Παρασκευής ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Π. Γκόνης, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασ. Τραυλός και το Τμήμα Παιδείας:
- Ευχαριστούν τους/τις απερχόμενους/ες  Διευθυντές/ντριες για το έργο τους  στα Σχολεία της πόλης και τη συνεργασία τους με το Δήμο  και τους εύχονται κάθε επιτυχία σε όποιο έργο αναλάβουν στη συνέχεια.
-Συγχαίρουν τους/τις νέους/ες Διευθυντές/ντριες, τους εύχονται καλή επιτυχία και  καλή δύναμη στο δύσκολο και ταυτόχρονα σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν και τους διαβεβαιώνουν ότι η Δημοτική αρχή  και οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου θα συνεχίσουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε τα Σχολεία της πόλης μας να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των νέων για μόρφωση, δημιουργία και προκοπή. 
Καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη σε όλους!
                                                                           
                 Παναγιώτης Γκόνης                                           Ιωάννης  Σταθόπουλος
     Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού                          Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software