ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ «SUMMERTIME» ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΓΓ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ - JOHNNY VAVOURAS & CADILLACS - ASSOI TOU SALVADOR

| Νέα του Δήμου
summertime z a m 1Με το Δημήτρη Ζερβουδάκη, τους "Άιντε Ψιλά Ψιλά" και τo  Νάσο Ματράκα συνεχίστηκε χθες Πέμπτη 20/7, στις 20:30μμ, το «SummERTime» που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την  ΕΡΤ  στον  κήπο του Ραδιομεγάρου. 
Τη συναυλία άνοιξε ο Χαλκιδέος τραγουδοποιός Νάσος Ματράκας με την κιθάρα του.
 
summertime z a m 2Αμέσως μετά η παρέα των νέων ταλαντούχων μουσικών-δημιουργών από τη Θεσσαλονίκη "Άιντε Ψιλά Ψιλά" παρουσίασαν τραγούδια με βασικό άξονα το παλαιό και νέο έντεχνο-εναλλακτικό τραγούδι, αλλά και με αναφορές στην καλή λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική.  Στη συνέχεια η παρέα και ο κόσμος υποδέχθηκαν στη σκηνή  τον εξαίρετο και αγαπημένο Θεσσαλονικιό τραγουδοποιό Δημήτρη Ζερβουδάκη  που ερμήνευσε  παλιά και καινούργια τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, αλλά και από τις συμμετοχές που έκανε σε δίσκους συναδέλφων του, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. 
 
g v asΣήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου, στις 20:30μμ ο Βαγγέλης Γερμανός και ο Johnny Vavouras με τους Cadillacs μάς καλούν σ’ ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι. Τη συναυλία ανοίξουν οι Assoi tou Salvador που συμμετείχαν με επιτυχία στο YourBand@ERT.
 
 
 
Δημ/ση : 21/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software