ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΛΑ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΣΤΟ «SUMMERTIME», ΣΗΜΕΡΑ Α. ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ & BUZZBASTARDZ- Δ. ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ & ΑΛΚΜΑΝ

| Νέα του Δήμου
summertime Thalassinos Skoulas 1Με τους Παντελή Θαλασσινό και Βασίλη Σκουλά  συνεχίστηκε χθες Τετάρτη 12/7 το «SummERTime» που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την  ΕΡΤ και για ακόμη μια βραδιά ο κήπος του Ραδιομεγάρου πλημμύρησε από κόσμο. 
 Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες ταξίδεψαν το κοινό ερμηνεύοντας με το δικό τους ξεχωριστό προσωπικό τρόπο έντεχνα, κρητικά, παραδοσιακά καθώς και αγαπημένα δικά τους τραγούδια.
summertime Thalassinos Skoulas 2
 
summertime 13 7Σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 20:30μμ   η Αγγελική Τουμπανάκη και οι BuzzBastardz σε ένα πρόγραμμα με μουσικές του κόσμου όπου Bαλκανικοί ρυθμοί, δρόμοι της Ανατολής και μελωδίες της Μεσογείου αναμειγνύονται με jazz αρμονίες, ενώ  ο Δημήτρης Μυστακίδης και  οι Αλκμάν συμπράττουν σε λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και σε τραγούδια των Αλκμάν. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Jamming Funkers που συμμετείχαν με επιτυχία στο YourBand@ERT.
 
 
Δημ/ση : 13/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software