ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

| Νέα του Δήμου
amaxostasioΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει εξαγγείλει αποκλεισμό των γκαράζ της Καθαριότητας όλων των Δήμων από Δευτέρα 19/6 έως και Τετάρτη 21/6 καθώς και 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 22/6.
Κατά τις ημέρες αυτές δεν θα πραγματοποιηθεί η συνηθισμένη αποκομιδή απορριμμάτων και στον Δήμο μας. Θα υπάρξει προσωπικό ασφαλείας για την κάλυψη ευαίσθητων περιοχών (πλατείες, παιδικές χαρές κ.ά).
Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της Αγίας Παρασκευής να δείξουν κατανόηση στο πρόβλημα και να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους κατά τις ημέρες αυτές.
Η Δημοτική αρχή εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων της Καθαριότητας, θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι με συμβάσεις έργου και συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και καλεί την Κυβέρνηση να μεριμνήσει άμεσα για την ομαλή λειτουργία των Δήμων, δίνοντας οριστική λύση στο θέμα που έχει προκύψει.
 
Ιωάννης Α. Σιδέρης                                                                  Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                                                          Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
 
Δημ/ση : 19/6/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software