ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ

| Νέα του Δήμου
maiesΟ Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Π.Ε.Δ.Υ. Αγίας Παρασκευής και το Παρατηρητήριο Μαιευτικής Βίας, διοργανώνει την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 8:00μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417) εκδήλωση με θέμα: «Η Μαιευτική στην Ελληνική Περιγεννητική Υγεία». 
Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της “Διεθνούς Εβδομάδας Σεβασμού στη Γέννα” (15-21 Μαΐου). Η Διεθνής αυτή εβδομάδα πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Μάιο και αποτελεί την ευκαιρία να ακουστούν δυνατά φωνές από ολόκληρο τον πλανήτη σε θέματα που αφορούν την προώθηση του φυσικού τοκετού και τη βελτίωση της περιγεννητικής φροντίδας και φέτος έχει θέμα: «40 εβδομάδες; Ο τοκετός έρχεται στην ώρα του, δεν προγραμματίζεται». 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμό από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και τις  ακόλουθες ομιλίες:
•«Η Μαιευτική στην Ελληνική Περιγεννητική Υγεία» ομιλήτρια  Άννα Μιχαλάκη, Γλωσσολόγος - Εκπρόσωπος του OVO Hellas.
•«Σεβασμός στη γέννα μέσω της προετοιμασίας μελλοντικών γονέων», ομιλήτρια Χρύσα Ζιάκα, Μαία - ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής.
•«Εξάλειψη της τοκοφοβίας και ενίσχυση του ζευγαριού στο να βιώσει σεβασμό στη γέννα», ομιλήτρια Ιωάννα Θεοδωρακοπούλου, PsyD - MSc - Συμβουλευτικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια - Σύμβουλος υπογονιμότητας.
•«Θετική εμπειρία τοκετού μετά από καισαρική. Είναι εφικτή και με ποιο τρόπο;», ομιλήτρια Κωνσταντίνα Νούσια, ΜΑΙΑ MSc - Εκπρόσωπος του OVO Hellas - Μαία - Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μαιών Πάτρας.
 maies AFISA
Δημ/ση : 9/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software