ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 4,3 ΕΚ. ΕΥΡΩ

| Νέα του Δήμου
ergo omvrionΞεκίνησε, την Τρίτη 2 Μαΐου, από τις οδούς Θήρας, Χρυσοστόμου Σμύρνης και Πλαταιών στο Κοντόπευκο, η εκτέλεση του έργου “Κατασκευή αγωγών όμβριων Δήμου Αγίας Παρασκευής”, προϋπολογισμού 4,3 εκατ. ευρώ, που κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Αττικής.
Υπενθυμίζουμε ότι το εν λόγω έργο αφορά στην κατασκευή αγωγών όμβριων υδάτων στα Νότια Πευκάκια, στον Παράδεισο, στο Κοντόπευκο και στον Τσακό και συγκεκριμένα στις οδούς Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου, Υμηττού, Θήρας, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Πλαταιών, Δραγατσανίου, Τσιμισκή, Δημοσθένους, Γούναρη, Πατρόκλου, Καραϊσκάκη, Μπουμπουλίνας και Μεγάλου Σπηλαίου. 
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ζητάει την κατανόηση των Δημοτών για την όχληση που θα δημιουργηθεί λόγω της φύσης του σημαντικού έργου για την πόλη μας και παράλληλα κοινοποιεί χάρτη των απαραίτητων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή των εργασιών, όπως  θα κάνει για κάθε επόμενη περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του έργου.
ergo omvrion kikloforiakes 1 
Δημ/ση : 3/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software