ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ «ΘΙΑΣΟ ΤΩΝ … ΗΝΤΑ» - ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ»

| Νέα του Δήμου
Thiasos inta 0Κέφι και άφθονο γέλιο πρόσφερε το βράδυ της Τετάρτης 26/4  η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής «Ο Θίασος των … ήντα» παρουσιάζοντας τη σατιρική επιθεώρηση του
Γιώργου Χασάπογλου «Καραγκιόζη βάλε πλάτη για να ζήσουν οι χορτάτοι», που πραγματεύεται με πολύ χιούμορ και κριτικό ύφος την καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε σήμερα, σε σκηνοθεσία της Πηνελόπης Πιτσούλη, μουσική επιμέλεια και σύνθεση του τραγουδιού έναρξης του  Αντώνη Καρατζίκη και χορογραφίες της Τέτης Νικολοπούλου. Υπεύθυνη της υπέροχης θεατρικής ομάδας των …ήντα είναι η Λαμπρινή Οικονομίδου.
Thiasos inta 26 4 17 3
Το θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος πλημμύρισε από κόσμο, που χάρηκε και καταχειροκρότησε την παράσταση και τους συντελεστές της.
Στην  είσοδο του θεάτρου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Μεταξύ όσων παρακολούθησαν την καταπληκτική παράσταση ήταν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Β. Ζορμπάς, πρ. Δήμαρχος,  Β. Γιαννακόπουλος, πρ. Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος Μ. Κοντοπούλου, Δημ. Σύμβουλοι Σωτ. Παπαμιχαήλ, Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Ησαΐας και Αλ. Μουστόγιαννης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων κ.α.
Thiasos inta 26 4 17 1s
 Thiasos inta 26 4 17 4 s
Thiasos inta 26 4 17 5s
Thiasos inta 26 4 17 6s
Thiasos inta 26 4 17 7s
Thiasos inta 26 4 17 8s
Thiasos inta 26 4 17 9s
Thiasos inta 26 4 17 2
Thiasos innta fin
Δημ/ση : 27/4/2017
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software