ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

| Νέα του Δήμου
paramithi anakiklosiΗ Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής εξέδωσε ένα όμορφο παραμύθι για την ανακύκλωση με τίτλο «Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης».
Μία χαρτοσακούλα, η κυρία Χάρτινη, συναντά στη χωματερή ένα γυάλινο βαζάκι, ένα μεταλλικό κουτί και ένα πλαστικό μπουκάλι και όλοι μαζί καταφέρνουν να μπουν σε έναν μπλε κάδο και να φτάσουν στο εργοστάσιο ανακύκλωσης.
Το έντυπο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και διανέμεται στους Παιδικούς Σταθμούς στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, με στόχο να μάθουν οι μικροί μας φίλοι να χρησιμοποιούν σωστά και τακτικά τους μπλε κάδους και να μεταδίδουν το μήνυμα της ανακύκλωσης.
Μπορείτε να κατεβάσετε το παραμύθι σε ηλεκτρονική μορφή πατώντας εδώ ή να προμηθευτείτε το έντυπο από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο Δημαρχείο ( Λεωφ. Μεσογείων 415-417). 
 
 
                        Ιωάννης Σιδέρης                                              Ιωάννης Σταθόπουλος
                   Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                            Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
Δημ/ση : 19/4/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software