Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

| Νέα του Δήμου
Stathoulos gia SistovariΗ Δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής, απόλυτα σύμφωνη με το γράμμα των δικαστικών αποφάσεων, έχει τη σταθερή πεποίθηση ότι οι ενέργειες του επιχειρηματία εντός του χώρου του κτήματος Σιστοβάρη, στην οδό Αγ. Ιωάννου, είναι αντίθετες στη βούληση του κληροδότη Αθ. Σιστοβάρη και εκφεύγουν της τακτικής διαχείρισης.
Το γεγονός αυτό προκύπτει από πολλές περικοπές δικαστικών αποφάσεων, οι οποίες περιγράφονται πλήρως στην απόφαση 16/2017 του Δημ. Συμβουλίου, απόφαση που ανακαλεί την άδεια λειτουργίας και υπερψηφίσθηκε από τρεις παρατάξεις. 
Η πρόσφατη (2/4/2017) απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (η οποία εκφράζει άποψη αρμόδιας Υπηρεσίας), που αποδέχθηκε την προσφυγή της Εταιρείας που εκμεταλλεύεται το χώρο και ακυρώνει την απόφαση του Δημ. Συμβουλίου Αγ. Παρασκευής, είναι αντίθετη με τις δικαστικές αποφάσεις. 
Ο Δήμος Αγ. Παρασκευής θα ασκήσει το δικαίωμα της προσφυγής στην Επιτροπή του άρθρου 152 προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ενέργεια που αποτελεί υποχρέωσή μας με σύμφωνη γνώμη όλων των Νομικών μας Συμβούλων. Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της πόλης σταθερά, αταλάντευτα και με επιμονή. Είναι, προφανές, ότι δεν έχουμε την ίδια γνώμη με μερίδα της αντιπολίτευσης (π.χ. με τον Β. Ζορμπά, ο οποίος υπέβαλε ένσταση κατά της απόφασης του Δημ. Συμβουλίου, ένσταση η οποία απερρίφθη) για τους χειρισμούς στους οποίους ο Δήμος μας υποχρεούται να προβεί για την υπεράσπιση των συμφερόντων του. 
 
                                                                                                                              Γιάννης Σταθόπουλος
                                                                                                                          Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
Δημ/ση : 6/4/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software