ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣE ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ H ΝΕΑ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

| Νέα του Δήμου
pezog neaΣτην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η κατασκευή της νέας πεζογέφυρας στην Αγία Παρασκευή επί της Λεωφόρου Μεσογείων, από την Πλατεία  Πέτρουλα (οδός Χίου) έως την  οδό Ευαγγελιστρίας (πλησίον του ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής), καθώς περιλαμβάνεται στο έργο κατασκευής  6 πεζογεφυρών σε βασικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου το οποίο δημοπρατήθηκε στις  28 Μαρτίου.
Η πεζογέφυρα, που θα ενισχύσει την ενότητα του πολεοδομικού ιστού της πόλης με μια  ασφαλή διάβαση πεζών επί της Λεωφ. Μεσογείων,  θα έχει προσβασιμότητα για τα ΑμεΑ και θα διαθέτει και ασανσέρ.
Σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα, εκτός απροόπτου και εφ' όσον όλα κυλήσουν ομαλά, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. 
Φορέας Υλοποίησης του έργου, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», είναι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. 
 
Δημ/ση : 3/4/201

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software