ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

| Νέα του Δήμου
math epih s Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22/3 η πρώτη  από τις πέντε εκπαιδευτικές συναντήσεις των μαθημάτων επιχειρηματικότητας, τα οποία διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει και των δράσεων που υλοποιεί με στόχο τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης.
Στα  μαθήματα, που παρέχονται δωρεάν από εθελοντές ειδικούς, συμμετέχουν 33 εν ενεργεία ή υποψήφιοι επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενοι που  επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας.
Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε στο πρόγραμμα ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε επιγραμματικά στα μέτρα και τις πολιτικές  της Δημοτικής αρχής για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές Εισηγητές/Εκπαιδευτές των μαθημάτων, Οικονομολόγους, Συμβούλους Επιχειρηματικότητας  Εμμ. Μαρκάκη και Γ. Ρουμελιώτη. 
Η συνάντηση υπήρξε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς το πρόγραμμα των μαθημάτων στηρίζεται σε ένα συνδυασμό των παραδοσιακών αρχών και μεθόδων της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με μία καινοτόμο προσέγγιση για την εκπαίδευση των σύγχρονων επιχειρηματιών.
 
 
Δημ/ση : 23/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software