ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΕΛ@ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ»

| Νέα του Δήμου
est mou 15 3Με ημερίδα και βράβευση του 6ου Δημοτικού Σχολείου, ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα το εξαιρετικά πετυχημένο και ενδιαφέρον τετραήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Έλ@ στη θέση μου», στο θέατρο του 2ου Γυμνασίου (Νεαπόλεως 7).  
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί 18:30, υπό την επιστημονική εποπτεία του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ», σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους  της Αγίας Παρασκευής και περιλαμβάνει τα εξής θέματα:
«Μιλώντας στα παιδιά μας για μια ζωή που αξίζουμε χωρίς εγκλωβισμούς». Εισηγητής Χ. Καραμπέτσος Ψυχίατρος παιδιών και Εφήβων, Δρ. Ιατρικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Δ/ντής του «Αργώ».
«Διαδικτυακός Εκφοβισμός. Μορφές και Συσχέτιση με τον Σχολικό Εκφοβισμό». Εισηγήτρια Κ. Αποστολοπούλου Συμβουλευτική Ψυχολόγος, Στέλεχος του «Αργώ», Πρέσβειρα του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου. 
«Η Ηλεκτρονική Εξάρτιση και το Ανθρώπινο Μέτρο». Εισηγητής Α. Βουρλιόγκας Κλινικός Ψυχολόγος, Στέλεχος του «Αργώ».
«eSafety Label το απόλυτο εργαλείο ψηφιακής ασφάλειας στα Σχολεία». Εισηγητής Α. Λούβρης, Εθνικός Συντονιστής eSafety Label
Τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση. 
Στις 20:30 θα γίνει η βράβευση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, το οποίο μετά από αξιολόγηση της κοινότητας eSafety αναδείχτηκε πρώτο Δημοτικό Σχολείο στην Ελλάδα που κατέκτησε το χρυσό επίπεδο πιστοποίησης eSafety για την ανάπτυξη ενός άριστου επιπέδου ψηφιακής ασφάλειας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Η βράβευση θα γίνει από τον κ. Άρη Λούβρη, Εθνικό Συντονιστή eSafety Label.  
 
Δημ/ση : 15/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software