ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΡΑΣ

| Νέα του Δήμου
peletidisΤο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής στη συνεδρίαση του της 14ης Φεβρουαρίου 2017 ενέκρινε  ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα: 
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής  καταδικάζει  τη συνεχιζόμενη δίωξη του Δημάρχου Πάτρας, επειδή δεν διευκόλυνε την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, δίνοντας της χώρο μπροστά στις εκλογές το 2015, καθώς και γιατί αρνήθηκε να παραδώσει στους Χρυσαυγίτες στοιχεία με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. 
Ο Δήμαρχος Πάτρας στέλνεται σε δίκη από το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και τον διορισμένο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Για αυτούς φαίνεται θεωρείται παράβαση καθήκοντος το να μην αφήνεις το φασιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής να εμποτίζει το λαό και κυρίως τη νεολαία της χώρας μας, να αποκαλύπτεις τον πραγματικό της ρόλο, να αναδεικνύεις την εγκληματική της δράση απέναντι σε μετανάστες και ανθρώπους που αγωνίζονται.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής  ζητά να σταματήσει η δίωξη του Δημάρχου Πάτρας».
 
Δημ/ση : 16/2/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software