ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ TO ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Κ.Ε.Α.)

| Νέα του Δήμου
kea logoΟ Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους Δημότες του ότι ξεκινά την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017 η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης 2017» (ΚΕΑ) που θα εφαρμοστεί σε όλους τους Δήμους της χώρας. 
Αιτήσεις για το πρόγραμμα μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά από τους αιτούντες απευθείας, συμπληρώνοντας την αίτηση που διατίθεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα  www.keaprogram.gr ή  μέσω των Δήμων και των ΚΕΠ των Δήμων.  Η προθεσμία για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι ανοιχτή και η αίτηση μπορεί να υποβληθεί καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής του προγράμματος.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
•Σε περίπτωση που το νοικοκυριό απαρτίζεται και από φιλοξενούμενα μέλη, η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά μόνο μέσω των Δήμων ή των Κ.Ε.Π.
•Οι μονογονεϊκές οικογένειες και τα νοικοκυριά με απροστάτευτα τέκνα υποβάλλουν αίτηση αποκλειστικά στους Δήμους.
Οι ενδιαφερόμενοι Δημότες  Αγίας Παρασκευής  μπορούν να εξυπηρετούνται από την  Κοινωνική Υπηρεσία  τις ημέρες  Δευτέρα-Τρίτη- Πέμπτη 8:30  έως 15:00 και Παρασκευή  8:30  έως 19:00.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 213 2004578/590.
Για το νέο οδηγό εφαρμογής και για απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική  διεύθυνση:
 
Δημ/ση : 30/1/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software