ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΗ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΡΑΒΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ

| Νέα του Δήμου
SPAY Gravias 1Άλλαξε όψη το Πάρκο της οδού Γραβιάς μετά τις εργασίες ανάπλασης που έγιναν στο χώρο (με σεβασμό στο γεγονός ότι ανήκει στη Β΄Ζώνη του Υμηττού) από τον Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού –ΣΠΑΥ σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής  και τον κατέστησαν όμορφο, καθαρό και ασφαλή. 
Οι εργασίες περιλάμβαναν χτίσιμο-αποκατάσταση πέτρινων τοιχίων που εμποδίζουν την είσοδο οχημάτων, αποκατάσταση του χώρου με εξομάλυνση των πρανών του μικρού τεχνητού «ρέμματος»  και απομάκρυνση των υπολειμμάτων του καταστραμμένου γεφυριού του, καθαρισμό από μπάζα και άλλα αντικείμενα, τοποθέτηση 7 πάγκων πικ-νικ, καθαρισμό των φυσικών μονοπατιών κ.α. Οι εργασίες  θα ολοκληρωθούν σύντυομα με την τοποθέτηση ενημερωτικής πινακίδας (με χάρτη, πληροφορίες για την χλωρίδα και πανίδα κ.α.) και πινακίδας με οδηγίες για τους επισκέπτες.     
SPAY Gravias 2
Υπενθυμίζουμε ότι των προαναφερομένων εργασιών είχε προηγηθεί τον Ιούλιο η αποξήλωση  από συνεργείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής της κατεστραμμένης και εγκαταλειμμένης εξέδρας που βρισκόταν τοποθετημένη από χρόνια στο Πάρκο καθώς και καθαρισμός και αποψίλωση 
 
Δημ/ση : 4/1/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software