ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ UNICEF «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

| Νέα του Δήμου
tilemarathoniosΣυγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των μαθητών όλων των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής   στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης «Υπερασπίσου το παιδί», που διοργάνωσε η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef σε συνεργασία με την ΕΡΤ τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016.  
Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής άνοιξαν  «κουμπαρά» σε κάθε Σχολείο και με το σύνθημα « ακόμα και ένα ευρώ αρκεί» απευθύνθηκαν από τη Δευτέρα 5/12 στους μαθητές της πόλης  οι οποίοι  έδειξαν μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη τους  στα παιδιά του κόσμου που ζουν και μεγαλώνουν με την φτώχια και την πείνα να απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη.
Ο «κουμπαράς» με το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο στην Πρόεδρο Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef Σοφία Τζιτζίκου σε εκδήλωση  που έγινε για το σκοπό αυτό στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου  και σε ζωντανή σύνδεση με την  ΕΡΤ.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Π. Γκόνης  και η πρόεδρος της Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής Ε. Ματιάτου – Χατζοπούλου, που συντόνισαν τη δράση, όπως επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλ. Μουστόγιαννης, οι Πρόεδροι των Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Σχολικών Επιτροπών  Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Β. Τραυλός, μαθητές, μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ,  εκπαιδευτικοί και γονείς, ενώ τη μουσική επιμελήθηκε ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξ. Τζανίνης.
 
Δημ/ση : 13/12/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software