ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΙΝΕ Η ΡΥΜΟΤΟΜΗΣΗ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ 11 ΚΑΙ ΚΥΘΝΟΥ

| Νέα του Δήμου
dervenakion s Έγινε  σήμερα Πέμπτη 8/12 η σημαντική  ρυμοτόμηση επί των οδών Δερβενακίων 11 και Κύθνου  στο Κοντόπευκο  Αγίας Παρασκευής,  με την κατεδάφιση του υφιστάμενου μαντρότοιχου, που καταλάμβανε το πεζοδρόμιο και μέρος του οδοστρώματος, σε πλάτος 6,40μ  θέτοντας καθημερινά σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των διερχομένων πολιτών. 
Για να γίνει η κατεδάφιση, για την οποία είχε εκδοθεί  σχετικό πρωτόκολλο, μετά από επίπονη και πολύμηνη διοικητική διαδικασία για την έκδοση Δικαστικής απόφασης, χρειάστηκε πέραν των υπηρεσιών (Νομικός και Μηχανικοί) του Δήμου και μηχανικού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης η παρέμβαση του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ελ. Πετσατώδη, των Αστυνομικών Αρχών καθώς και του Συλλόγου Κατοίκων Κοντοπεύκου και μεγάλου αριθμού πολιτών. 
Σημειώνουμε ότι ο Δήμαρχος  και η Αντιδήμαρχος προσήχθησαν με διαδικασία Αυτόφωρου μαζί με τους αντιδίκους στο Αστυνομικό Τμήμα, από όπου αποχώρησαν μετά την εξεύρεση λύσης για τη ομαλή διενέργεια της ρυμοτόμησης.
 
Δημ/ση : 8/12/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software