ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ 16 ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

| Νέα του Δήμου
asfaltostroseis sΞεκίνησε και εκτελείται ήδη, με εργολαβία του Δήμου Αγίας Παρασκευής μετά από δημοπράτηση, το έργο ασφαλτοστρώσεων οδοστρωμάτων στις ακόλουθες 16 οδούς της πόλης: 
Θρασυβούλου, Κύθνου(Γαρητού-Δερβενακίων), Καποδιστρίου (Χαλανδρίου-Μεσογείων), Υψηλάντου (Μεσογείων -Σουλίου) και  Σ. Καράγιωργα στο Κοντόπευκο.
Δημοκρίτου και Ζαϊμη στα Πευκάκια.
Ασημακοπούλου και Ύδρας(και πλατεία Ύδρας) στον Αϊ Γιάννη.
Καλαβρύτων, Π. Γρηγορίου, Ε. Βενιζέλου, Μπουμπουλίνας, Γράμμου  και τον παράδρομο προς νεκροταφείο (Π. Γρηγορίου - Νεαπολέως) στον Τσακό.
Το έργο προϋπολογισμού 500.000€ ξεκίνησε από τις οδούς Καποδιστρίου, Κύθνου, Υψηλάντου και Ε. Βενιζέλου, προχωράει γρήγορα και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Νοεμβρίου.
 Οι ασφαλτοστρώσεις οδών της πόλης  θα συνεχιστούν το 2017 με νέο έργο προϋπολογισμού  500.000€.  Επίσης εκπονείται  μελέτη αποτύπωσης και πρότασης προκειμένου να ενταχθεί η ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους στα χρηματοδοτούμενα έργα της Περιφέρειας Αττικής .
Δημ/ση :  10/11/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software