ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

| Νέα του Δήμου
kfΤο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που προσφέρει δωρεάν μαθήματα  σε μαθητές  και απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης άπορων ή οικονομικά αδύνατων οικογενειών, ξεκίνησε ήδη τον κύκλο των μαθημάτων σε όλα τα Τμήματα του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Ευχαριστούμε του καθηγητές που ήδη συμμετέχουν και καλούμε εκ νέου τους Εκπαιδευτικούς μέσης εκπαίδευσης να αφιερώσουν κάποιες μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες για το φροντιστήριο. 
Συγκεκριμένα  ζητάμε άμεσα τη σύμπραξή Φιλολόγου και Χημικού για τη Γ΄ Λυκείου και Μαθηματικού και Φυσικού για τις μικρότερες τάξεις και παρακαλούμε να δηλώσετε με μέιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, μαθήματα που μπορείτε να καλύψετε, όπως και ώρες διαθεσιμότητας. 
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής από 15:00μμ έως 20:00μμ. 
 
 
                   Πάνος Γκόνης                                                 Γιάννης Σταθόπουλος
            Αντιδήμαρχος Παιδείας                                    Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
Δημ/ση : 1/11/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software