ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (Ομάδα Εθελοντών Νεολαίας)

(Άρθρο 13 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων)
1. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, που είναι, νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' βαθμού, εδρεύει στην Αγία Παρασκευή, επί της Λεωφόρου Μεσογείων αρ. 415-417 και εκπροσωπείται νόμιμα, στο πλαίσιο της υποχρέωσης κάθε δημόσιας υπηρεσίας να διατηρεί διαδικτυακό τόπο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (Ν.3979/2011, ΦΕΚ Α 138), συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, για την ενάσκηση των αρμοδιοτήτων του και την εκπλήρωση των νομικών υποχρεώσεών του. Για τους σκοπούς της παρούσας ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αναφέρεται ως “υπεύθυνος επεξεργασίας” κατά την έννοια του άρθρου 4 αρ. 7 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων.
2. Η «Ομάδα Εθελοντών Νεολαίας Δήμου Αγίας Παρασκευής» έχει στόχο την ανιδιοτελή και χωρίς αντάλλαγμα προσφορά προς τους συμπολίτες μας.
Αφορά πολίτες ηλικίας 18-35, οι οποίοι θα συμβάλουν και θα στηρίξουν τις δράσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής, δηλώνοντας την εγγραφή τους στην Ομάδα Εθελοντών Νεολαίας, ώστε να ασχοληθούν ενεργά σε δράσεις του δήμου Αγίας Παρασκευής και των δράσεων της Αντιδημαρχίας Νεολαίας.
Θα λειτουργήσει Γραφείο Εθελοντισμού στην Αντιδημαρχία Νεολαίας, υπό την εποπτεία του Γραφείου Δημάρχου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Το εύρος δραστηριοτήτων του Γραφείου Εθελοντισμού επεκτείνεται σε διάφορους τομείς, όπως ο Πολιτισμός, το Περιβάλλον, η Εκπαίδευση και η Κοινωνική Μέριμνα.
Δεν δημιουργείται καμιά υποχρέωση εκ μέρους των εθελοντών χωρίς την συγκατάθεση τους και η συμμετοχή τους είναι σε εθελοντική βάση και αποδέχονται να ενημερώνονται για όλες τις δράσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
3. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ως υπεύθυνος επεξεργασίας συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για σκοπούς ενάσκησης αρμοδιοτήτων του. Η νομική βάση για την εν λόγω επεξεργασία είναι το άρθρο 6 παρ. 1 στοιχεία γ και ε του ΓΚΠΔ. Ως προς την εγκατάσταση cookies για την προσωποποιημένη περιήγηση στον διαδικτυακό τόπο μας, η νομική βάση είναι η συγκατάθεσή σας κατά το άρθρο 6 παρ. 1 (α) του ΓΚΠΔ.
4. Το χρονικό διάστημα επεξεργασίας των δεδομένων είναι το απαιτούμενο για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών.
5. Το υποκείμενο των δεδομένων έχει δικαίωμα υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορούν το υποκείμενο των δεδομένων ή δικαιώματος αντίταξης στην επεξεργασία καθώς και δικαιώματος στην φορητότητα των δεδομένων.
6. Το υποκείμενο των δεδομένων έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
7. Mε το παρόν κείμενο εκπληρώνονται, οι υποχρεώσεις ενημέρωσης εκ μέρους του υπεύθυνου επεξεργασίας, σύμφωνα με το άρθρο 13.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software