Μία αξέχαστη μουσική βραδιά έζησαν οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής στην πλατεία Μελίνα Μερκούρη

| Νέα του Δήμου
Μία αξέχαστη μουσική βραδιά έζησαν οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής στην πλατεία Μελίνα Μερκούρη

Γιάννης Μυλωνάκης: «Βραδιές σαν τη σημερινή η πόλη μας θα ζει πολύ τακτικά. Όλες οι γειτονιές και  οι πλατείες μας θα  ζωντανέψουν ξανά»

Περίσσεψε το κέφι, ο χορός και το τραγούδι στην μουσική βραδιά που διοργανώθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία Μελίνα Μερκούρη, στοπλαίσιο του εορτασμού της πολιούχου της πόλης, Αγίας Παρασκευής.

Οι γνωστοί καλλιτέχνες Μπάμπης Τσέρτος και Νάντια Καραγιάννη, μαζί με την ορχήστρα τους ξεσήκωσαν τους εκατοντάδες πολίτες που προσήλθαν στη γιορτή και διασκέδασαν με διαχρονικά τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής.

Στη συναυλία παρέστησαν εκτός από τον Δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, η ΑντιπεριφερειάρχηςΒορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο επικεφαλής της παράταξης «Νίκη Πολιτών» Γιάννης Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μου» Βασίλης Σάρκουλας, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γιάννης Σελίμης, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διοικητής ΣΔΑΜ Βασίλης Κουτσούπης και τα μέλη της αποστολής από το δημοτικό διαμέρισμα Γεροσκήπου του Δήμου Ανατολικής Πάφου, που βρίσκονται στην πόλη στο πλαίσιο της αδελφοποίησης με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, ο Αντιδήμαρχος Γεροσκήπου Ανδρέας Σιήκκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργούλα Χριστοφή και Μάριος Χατζημιτσής.  

Ο κ. Μυλωνάκης καλωσόρισε όλους τους εκπροσώπους των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης καθώς και τους πολίτες στην γιορτή της πόλης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

« Σήμερα η πόλη μας φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχεται όλους εσάς σε μία μοναδική μουσική βραδιά με τους εκλεκτούς καλλιτέχνες Μπάμπη Τσέρτο και Νάντια Καραγιάννη, τους οποίους ευχαριστώ θερμά που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας. Βραδιές σαν τη σημερινή η πόλη μας θα ζει πολύ τακτικά καθώς θέλουμε όλες οι γειτονιές και όλες οι πλατείες της Αγίας Παρασκευής να ζωντανέψουν ξανά. Ως νέα δημοτική αρχή επενδύουμε πολύ στην ενίσχυση του πολιτιστικού αποτυπώματος της πόλης και σε αυτό το πλαίσιο έχουμε σχεδιάσει ένα πλούσιο, υψηλής αισθητικής πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 5 Σεπτεμβρίου έως και τις 5 Οκτωβρίου. Δίνουμε λοιπόν ραντεβού τον Σεπτέμβριο, σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας σήμερα»

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software