Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Πέμπτη ,22/08/2024

| Νέα του Δήμου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, Πέμπτη ,22/08/2024

- Μερική κατάληψη οδοστρώματος της οδού Γραβιάς, από την οδό Δροσίνη μέχρι την οδό Σπάρτης, από τις 08:00 έως τις 15:00, λόγω εργασιών μεταφοράς με βαρέως τύπου οχήματα. Η κυκλοφορία στο παραπάνω τμήμα θα διακοπεί για τα μεγάλα οχήματα. Τα οχήματα προτείνεται να διέρχονται ως εξής: α) από την οδό Γραβιάς με κατεύθυνση το Σταυρό: από την οδό Γραβιάς - αριστερά στην οδό Σπάρτης - δεξιά στην οδό Ασημακοπούλου- συνέχεια στην πλατεία Ύδρας και στην οδό Ύδρας - αριστερά ή δεξιά στη Λ.Μεσογείων ή β) από τις οδούς Γραβιάς ή Χλόης με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης: από την οδό Τρικάλων - αριστερά στην οδό Πραξιτέλους - δεξιά στην οδό Περικλέους - συνέχεια στην πλατεία Ύδρας και στην οδό Ύδρας - αριστερά ή δεξιά στη Λ.Μεσογείων. Οι κάτοικοι των οδών Δροσίνη και Παπαδιαμάντη εξυπηρετούνται κανονικά.

Εργασίες αποκατάστασης βλαβών δικτύων (εταιρείες τηλεφωνίας, εταιρείες ενέργειας, ΕΥΔΑΠ κλπ) δύναται να εκτελούνται χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του Δήμου, λόγω της έκτακτης φύσης τους.
Για οποιοδήποτε άλλη οδό που είναι κλειστή, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει λάβει ενημέρωση/χορηγήσει την αντίστοιχη άδεια. Οι πολίτες που διαπιστώνουν ότι έχει κλείσει άλλη οδός, εκτός των αναφερόμενων παραπάνω, μπορούν να μας ενημερώνουν Δευτέρα έως και Παρασκευή, 07:00-15:00 στο 2132004500.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software